gadgets | verlichte bloempotten

Vondom CHRISMY RGB LED Verlicht

Op TuinenGroen is alles over gadgets te vinden: waaronder verlichte bloempotten en specifiek Vondom CHRISMY RGB LED Verlicht (Vondom-CHRISMY-RGB-LED-Verlicht10225|1)

De Chrismy kerstboom is een splinternieuw ontwerp van Teresa Sapey en is echt een uniek pronkstuk. Met de Chrismy Nano van VONDOM heeft u in ieder geval iets in huis (of tuin) dat u nergens anders tegen zult komen! Ook voor buiten is de Chrismy Nano ideaal, door de hoogwaardige kwaliteit is deze geschikt voor vele weersomstandigheden.  Specificaties : Designer: Teresa Sapey Geschikt voor binnen en buiten 12 Watt Weer en schokbestendig 100% recyclable Afmetingen : Chrismy 0.5 m:38x26x50 cm Chrismy 1 m: 75x32x100 cm Chrismy 1.5 m: 110x40x150 cm Chrismy 2 m: 150x54x200 cm


merk: VONDOM
levertijd: 1 dag(en)
verzendkosten: � 6.95

EUR: 350.00

Andere producten uit deze categorie

Bingo Design Huisnummers

Op TuinenGroen is alles over gadgets te vinden: waaronder verlichte bloempotten en specifiek Bingo Design Huisnummers

Bloembak Curva LED

Op TuinenGroen is alles over gadgets te vinden: waaronder verlichte bloempotten en specifiek Bloembak Curva LED

 Gadgets & Trends

Dé Specialist in verlichte en onverlichte potten! Potten voor binnen en buiten, bestand tegen UV-licht en watervast, met LED of spaarlamp, van klein tot een enorme 2 meter! Ze kunnen gevonden worden op VerlichteBloemPotten.nl.

Naast potten hebben zij tevens een ruim assortiment verlichte Tuinobjecten zoals kubussen om op te zitten of als bijzettafel, olielampen en windlichten van de Deense Designmerken MENU en HERSTAL en exclusieve LED lampjes voor op de gezellige tuintafels.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Gadgets & Trends (verlichte bloempotten)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 


Kunstkerstbomen.nl - voor al uw Royal Christmas kerstartikelen!Bestrijd slakken in de tuin - bekijk hier het grootste assortimentVoor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties